… wij hebben het paradijs gevonden

Psssttt… niet verder vertellen.

… wij hebben het paradijs gevonden.

De Klashorst
www.campingdeklashorst.nl 

is een natuurcamping in de mooiste zin van het woord. Je vindt hier natuur, ruimte, rust en gastvrijheid in alle dimensies.

Tussen uitgestrekt bos, de vecht en landerijen ligt in het Overijssels Vechtdal dit unieke Natuurkampeerterrein in de gemeente Hardenberg. Je geniet er van de rust van de stilte, opgevrolijkt door zingende vogels, maar ook de rust van onthaasten en zorgeloosheid. Op De Klashorst in Diffelen ligt direct aan een groot natuurgebied, 2 stappen en je staat in het bos waar je uren kunt lopen. Kortom het is er buitengewoon genieten.

Bij een Natuurkampeerterrein past een duurzame investering en beheer. In het nieuwe sanitairgebouw wordt het water volledig door een lucht warmtepomp en zonnecollectoren verwarmd. De Klashorst heeft waterbesparende douches en toiletten, groene energie, scheidt het afval, hergebruikt materialen en gebruikt geen chemische schoonmaak- en bestrijdingsmiddelen.

Wij hebben 2x vertoefd in De Grashopper. Een puur-natuur, romantische blokhut met grasdak. De Grashopper heeft twee stapelbedden en heeft een tafel met vier stoelen. Er is een compact keukenblok met alle nodige spulletjes. Met de gehuurde houtkachel hebben wij buiten een heerlijk fikkie gestookt en genoten van de warmte en het kijken naar een knapperend vuurtje.

Maar er is meer… de camping zelf natuurlijk maar je kunt ook overnachten in een safaritent. Of een keer een bushcraft meemaken, het kan allemaal. Maarree mondje dicht want we willen dit paradijsje wel een beetje geheim houden ;-).

algemene footers bij berichten5