Even voorstellen; wij zijn: @onsgroenezusje, trendwatcher van groene zaken. Wij kijken goed om ons heen, wat is groen, wie doen het subliem in het groene domein, welk bedrijf is bijzonder en duurzaam. Of waar zijn er leuke duurzame ontwikkelingen.

Zoals Kermit de kikker al bezong:
It’s not easy being green.

Wij komen voort uit Opgeweckt Noord, de eerste verpakkingsvrije winkel van Nederland. Helaas hebben mij moeten besluiten om te stoppen met de winkel. Domweg onvoldoende klandizie, helaas! Het werd ons vaak gevraagd; “wat gaan jullie nu doen?” Maar ja… het besluit om te stoppen met Opgeweckt Noord, voelt als een scheiding en dan heb je de volgende dag ook niet een nieuwe verkering.

Dit kost tijd, moet verwerkt en dan komt er vanzelf weer ruimte voor een “nieuwe liefde”. Maar in de tussentijd kunnen we wel goed om ons heen kijken, en dat is precies wat we gaan doen. Kijken en beleven met @onsgroenezusje.

We delen tips en groene (biologische) recepten. Schrijven blogs en delen interessante links op het gebied van groen en duurzaam leven en / of ondernemen. 

We ranken ook bedrijven, we bezoeken ze en geven een beoordeling aan de hand van een aantal groene criteria. We zijn onafhankelijk en hebben geen winstbelang.

Ons doel:

het delen van pure inspiratie om het leven
– door kleine stapjes –
(een beetje) groener te maken.

 

Heb je interesse voor groene zaken, duurzaam reizen, biologische & fairtrade producten.
Wil je op de hoogte blijven van groene hotspots?

Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres.
Welkom!

ons groene zusje biologisch en duurzame inspiratie blog leven